CENTRUL NAȚIONAL PENTRU RENUNȚARE LA FUMAT

Poveștile celor care au reușit!

Am intrat in programul StopFumat si astazi am ajuns la 1 luna si 2 zile fara sa fumez absolut deloc. Sevrajul greu trece in 2-3 saptamani, dar ramane sevrajul de suprafata legat de schimbarea modului de a trai si gandi ca un nefumator – aici, unele persoane au nevoie si de consiliere.
Atat medicamentele, cat si sfaturile psihologilor m-au ajutat sa trec peste acest obicei nesanatos si acum nu mai gandesc ca un fost fumator, ci ca un nefumator.

De cand am aflat de Programul National Stop Fumat m-am ambitionat pentru ca am aflat ca nu sunt singura in lupta asta. Voiam sa le multumesc celor care au avut curaj sa scrie despre experienta lor si sa incurajeze pe altii. Cu ajutorul programului, nu mai fumez de 4 luni jumatate si ma simt excelent, sunt mandra ca am reusit. Pas cu pas, efortul si greul de la inceput s-a transformat in ambitie si determinare. Nimic nu este imposibil, trebuie doar sa iti doresti cu adevarat. Am gasit aceasta dorinta in programul StopFumat si in ajutorul celor ce se aflau in aceeasi situatie ca si mine.

Fumam de 38 de ani, cate 2 pachete pe zi, in ultimii ani. Am simtit ca nu e prea tarziu si ca inca e timp sa fac o schimbare esentiala pentru sanatatea mea. Am reusit, si nu pot sa spun decat ca totul tine de vointa si de cum iti impui sa treci peste momentele in care simti nevoia de tigara. Cu ajutorul Programului StopFumat, am realizat ca eu sunt cea trebuie sa controleze viciul, si nu invers. Sper sa am puterea sa o tin asa pana la sfarsitul vietii. Mult succes tuturor – daca vrei, se poate!

Dupa ce am fumat 12 ani, m-am hotarat sa apelez la Programul National StopFumat. La inceput am fost sceptic, dar m-am gandit ca nu am nimic de pierdut. Privind in urma, vad ca am castigat enorm. Nu mai fumez de 1 an si 2 luni si simt ca sunt cu 12 ani mai tanar. Cauta-ti o motivatie, o ambitie, o dorinta si, cel mai important, ai incredere in tine!

Am intrat in acest program, in primul rand, pentru ca am avut niste problemele de sanatate – anul trecut am avut pneumonie. Am ajuns la medic si mi s-a spus ca am probleme din cauza fumatului. In al doilea rand, partea financiara – cheltuiam foarte mult, degeaba.

Am incercat asa, pur si simplu, sa nu mai fumez dar nu am reusit; dupa 1-2 zile aveam niste simptome rele, nu eram in regula deloc, nu puteam sa renunt deodata.
Pana in acest moment, Programul National Stop Fumat este foarte in regula si fara el nu reuseam sa renunt la fumat. Mai am de luat pastile 2 saptamani, apoi le voi reduce treptat. Am stat si de vorba cu psihologul, la centru. M-a ajutat.

Mesajul meu pentru toti cei care vor sa se lase de fumat este ca programul merita incercat – eu nu as fi reusit altfel. Principalul este sa iti doresti intr-adevar sa te lasi de fumat, altfel nu are rost sa incerci.

Povestea ta care este?

[contact-form-7 id=”597″ title=”Parerea ta”]

0800878673